Sammensæt det perfekte efterårsoutfit med MbyM

Efteråret står for døren, og det betyder, at sommergarderoben skal pakkes væk, og efterårstøjet skal findes frem. Men hov – hvor er det fine efterårstøj blevet af? De fleste kender følelsen af ikke at have noget at tage på, selvom tøjskabet bugner med fine sager. Oplever du dette, kan det være, at det er på tide at sælge ud af det gamle og opgradere eller supplere efterårsgarderoben med nye sager. Hos Molly og My kan du finde mærket MbyM, som har masser af flotte styles, der kan garantere dig et stilfuldt efterår. Læs med her og få tips til at sammensætte efterårsoutfitet.

Lag på lag er vejen frem

I Danmark kan vejret godt være en smule drilsk. I efteråret er det ingen undtagelse. Temperaturer der svinger, en kold vind og uforudsigelige regnbyger er alt sammen noget, der gør det svært at klæde sig på om morgenen, inden man skal ud ad døren. Det bedste råd er derfor, at du klæder dig i flere lag.

MbyM har både fine toppe, strik og jakker, som kan sammensættes på kryds og tværs, så du let kan tage et lag af, når det bliver for varmt, eller iklæde dig endnu et, når kulden trænger sig på. Også rengjakker finder du her, til når vejret virkelig viser sig fra sin grumme side.

Gå ikke galt i byen med blazer og skjorte

Uanset om det er til arbejdsdagen eller en efterårsfest, går du aldrig galt i byen med skjorte og blazer. Det er blevet utrolig moderne endnu en gang at krydre både fest- og hverdagsoutfit med lidt boss-vibes. Hos MbyM finder du flotte blazer og bukser-sæt, som også kan sagtens kan købes hver for sig og sammensættes på tværs. En blazer klæder også et par blå jeans. Ved at kombinere med jeans kan du ofte få outfittet lidt mere ned på jorden.

En af de fede ting ved MbyM er, at de har styles til alle aldre. De har smukke, tidsløse designs med en feminint touch – både når det kommer til skjorter og blazer, men også deres strik, bukser, kjoler og andre smukke modeller.

Efterårets farver

MbyM er som skabt til efteråret. De har nemlig mange flotte efterårsnuancer i deres kollektioner – uden at det bliver kedeligt. Du finder nemlig også både unikke mønstre og klare farver i mellem, som kan sætte prikken over i’et på et hvert outfit til efteråret.

Molly og My har et stort udvalg af MbyM, så du kan finde dine yndlingsvarer og farver, som skal pryde din garderobe efteråret igennem.