Testcenter roskilde kongrescenter åbningstider

Åbningstiden udvides i kviktestcentret i Roskilde Kongrescenter

Åbningstiden udvides i kviktestcentret i Roskilde Kongrescenter – Roskilde Kommune

12. apr. 2021 — 6-23.30 i Roskildes største kviktestcenter i Kongrescentret. … Du finder alle testcentre i Roskilde Kommune og åbningstider her.

Testkapaciteten er øget de seneste uger for at imødekomme den øgede efterspørgsel i takt med genåbningen – og i dag udvides åbningstiderne yderligere i hverdagene til kl. 6-23.30 i Roskildes største kviktestcenter i Kongrescentret.

Her kan du blive testet for COVID-19 – Roskilde Kommune

Bestil tid til en PCR-test (coronatest) og find testcentre på denne side. Find nærmeste testcenter og bestil tid på coronasmitte.dk.

Bestil tid til en PCR-test (coronatest) og find testcentre på denne side.

Nyt kviktestcenter på Ro’s Torv – Roskilde Kommune

Nyt kviktestcenter på Ro’s Torv – Roskilde Kommune

2. jul. 2021 — Testcentret har slået dørene op fredag den 2. juli kl. 9 og har i første omgang samme åbningstider, som de andre pop-up testcentre, nemlig kl. 9 …

I dag fredag den 2. juli åbner nyt kviktestcenter på Ro’s Torv. Det sker forud for lukning af to andre testcentre i Roskilde Kongrescenter og Ramsø Hallen mandag den 5. juli. Alt sammen led i at tilpasse testkapaciteten til faldet i efterspørgslen.

pcr-test i roskilde kongres- og idrætscenter

PCR-test i Roskilde

12. nov. 2021 — Det nye testcenter er placeret i foyeren foran vores hal D. Åbningstiderne er: Mandag til fredag kl. 9.00 – 17.30; Lørdag-søndag lukket. Bemærk, …

PCR-test i Roskilde Kongres- og Idrætscenter er lukket. I stedet for henviser vi til testcentret på Køgevej 167 i Gadstrup.

Overblik over teststeder og åbningstider – Danske Regioner

Danske Regioner – Overblik over teststeder og åbningstider

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark. Se kort over teststeder og åbningstider. 30 testcentre i Danmark. Se alle centre

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark.

Mandag åbner Region Sjælland et PCR-testcenter i Roskilde …

Mandag åbner Region Sjælland et PCR-testcenter i Roskilde Kongrescenter – NB Kommune

5. nov. 2021 — 15-17 – resten af åbningstiden er der tidsbestilling. Du bestiller tid til PCR-test på coronaprover.dk. Testcentret i Roskilde Kongrescenter …

Bliv testet for Covid-19 mod betaling – Falck

Bliv testet for Covid-19 mod betaling

Du kan også bestille tid til gratis PCR-test i et af Testcenter Danmarks … Testen du kan købe er en hurtigtest, som du kender fra Falcks testcentre.

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven. Læs mere her.

Åbner for kviktest i Roskilde Kongrescenter – Covid-19 – sn.dk

Åbner for kviktest i Roskilde Kongrescenter – Covid-19 – sn.dk – Sjællandske Nyheder

21. dec. 2021 — Falck har åbnet et pop-up kviktestcenter i Roskilde Kongrescenter. … Åbningstiderne vil være fra klokken ni til 19 alle ugens dage.

Skal du testes for corona? – Region Sjælland

27. sep. 2022 — ​Vælg den rette test for dig: Tag test-guiden ved få klik på coronasmitte.dk​ · ​​Find corona testcenter nærmest dig​​​.

Keywords: testcenter roskilde kongrescenter åbningstider