Slå på tråden podcast

Slå På Tråden | Ny podcast om telefonfis – Podimo

Slå På Tråden | Ny podcast om telefonfis | Podimo

Hos Slå På Tråden er vi de typer af venner, som tester grænserne for hvad man kan tillade sig med ægte venner. Tak for tålmodigheden, venner!

Slå På Tråden er en ny podcast, hvor vennerne Malte Ebert (aka Gulddreng), John O’Power og Emilie Pil dykker ned i telefonfisens kunst. Lyt med nu!

Slå på tråden op Apple Podcasts

De tre venner, Malte Ebert, John O’Power og Emilie Pil har slået pjalterne sammen, for at genoplive den stolte kunstform: telefonfis.

Slå på tråden – Podimo

Slå på tråden

25. jun. 2022 — Slå på tråden udlever et særpræget koncept, men podcastens udførelse understreger, hvordan nogle ideer ikke altid er gode i praksis.

De tre venner, Malte Ebert, John O’Power og Emilie Pil har slået pjalterne sammen, for at genoplive den stolte kunstform: telefonfis. Et koncept, der var meget populært i fastnettelefonens tid – og som måske er røget en smule ud i glemslen, til fordel for andre former for pranks. Men NU er det tid til en genopstandelse. En bevægelse, om man vil. Malte og John er barndomsvenner og har altid haft en stor forkærlighed for telefonfis. Emilie derimod, er noget mere skeptisk overfor kunstformen, men hvis der er to ting, som hun derimod elsker, så er det at snakke i telefon, og at hænge ud med John og Malte. De mødes hver uge og ringer til kendte såvel som ukendte – alt sammen i det gode humørs tjeneste – og forhåbentlig kan de give et smil på læben hos deres ofre, såvel som hos dig som lytter.Værter: Emilie Pil, John O’Power og Malte EbertMusik: Jakob Ranum og Malte EbertLyd og teknik: Jakob RanumProducer: Peter ØrbækRedaktør: Thomas Skov

Anmeldelse: ‘Slå på tråden’ sigter godt, men rammer skidt

Anmeldelse: ‘Slå på tråden’ sigter godt, men rammer skidt – VI ELSKER PODCAST

Musikeren bag Gulddreng (Malte Ebert) har sammen med vennerne Emilie Pil og John O’Power lavet podcasten ‘Slå på tråden’.

Læs Vi Elsker Podcasts anmeldelse af Malthe Eberts podcastsforsøg ‘Slå på tråden’ her. Vores anmelder havde forventet bedre.

Gulddreng laver telefonfis i ny podcast: ‘Slå på tråden’

Malte Ebert kommer med sjov podcast – VI ELSKER STREAMING

15. jan. 2023 — Podcast er det perfekte alternativ til tv-serier, bøger og film. … De har fået os til at slå os på lårene af grin og tørre tårer af …

Musikeren bag Gulddreng (Malte Ebert) har sammen med vennerne Emilie Pil og John O’Power lavet podcasten ‘Slå på tråden’.

De bedste podcast i 2023 – se listen her – ALT.dk

For Listeners. Spreaker Podcast App … Featured on Spreaker · Extraordinary Podcasts · Spreaker’s Prime Shows · Crime · This NFL life · Discover more …

Podcast er det perfekte alternativ til tv-serier, bøger og film. Vi giver dig 40 af de bedste og mest populære podcasts, der kæler for din fantasi.

Malte Ebert – Spreaker

Malte Ebert

Malte troede, han skulle ud og erobre hele verden med sin musik. Så han forlod både sin kæreste og s

Keywords: slå på tråden podcast