Japansk restaurant carlsberg byen

Kōnā: Japansk spisehus skabt af tidligere Noma-kok

Kōnā betyder hjørne på japansk, og på Bag Elefanterne 15 er der med restauranten skabt et hjørne i Carlsberg Byen, hvor flere års nudel-nørderi og et mix af …

Den tidligere Noma-kok Philipp Inreiter står bag det japanske spisehuset i Carlsberg Byen, som på rekordtid er blevet anmeldernes favorit i København.

Kōnā: Japansk spisehus skabt af tidligere Noma-kok

Den tidligere Noma-kok Philipp Inreiter står bag det japanske spisehuset i Carlsberg Byen, som på rekordtid er blevet anmeldernes favorit i København.

Kōnā – Japanese Eatery

18. jan. 2023 — Himmelske nudler: Populær ramen-joint rykker ind i Carlsberg Byen … midlertidig kom på kortvarigt besøg hos den japanske restaurant, Kōnā.

Kōnā is a Japanese eatery in Carlsberg Byen, Copenhagen.

Kona restaurant – Japansk i Carlsberg-byen – Taking a bite

2. nov. 2020 — Nu slår han dørene op til et japansk spisehus i Carlsberg Byen. … i Japan for at studere ramen-traditionen på de to restauranter RyuGin og …

Kona er en japansk restaurant i Carlsbergbyen – “bag elefanterne”. Det er et utroligt nyt og åbenbart meget hipt område, men håbløst indrette

5 hjerter til japansk grillmad og ramen – Politiken

Bestil fra restaurantens menu nu | Kōnā er en japansk-inspireret restaurant i Carlsberg Byen. Vi samler vores yndlingspåvirkninger og ingredienser fra vores …

Kona åbner i Carlsberg Byen: Ukronet ramen-konge står bag

Kōnā. Bordbestilling: Menu kort: Prisniveau: $$ Homepage: Her. Info: Kōnā is a Japanese inspired restaurant in Carlsberg Byen.

Den lille Ramen Joint på Nansensgade har længe været populær, og nu udvider chefkok og medejer fra Slurp Ramen Joint, Philip Inreiter, med sit eget sted i Carlsberg Byen d.

Slurp ramen-joint åbner hos Kõnã i Carlsberg Byen – MigogKBH

Slurp ramen-joint åbner hos Kõnã i Carlsberg Byen

Elsker du ramen, så kender du helt sikkert allerede Slurp Ramen Joint på Nansensgade i Indre By. I løbet af december kunne du varme dig med lækker ramen i Carlsberg Byen, da Slurp midlertidig kom på kortvarigt besøg hos den japanske restaurant, Kōnā.

Tidligere Noma-kok åbner japansk spisehus i nyt kvarter

Tidligere Noma-kok åbner japansk spisehus i nyt kvarter: »Vi kan ikke bare sidde og vente på, at pandemien driver over«

Kõnã hedder det nye spisehus, som fra næste uge vil servere den japanske hverdagsspise ramen. Bag stedet står østrigske Philipp Inreiter, som ud over at være medejer af Slurp Ramen Joint i Nansensgade har en fortid hos Noma.

Kōnā | Japansk izakaya | København – Wolt

Kōnā | Wolt | Levering | cities.copenhagen

Bestil fra restaurantens menu nu | Kōnā er en japansk-inspireret restaurant i Carlsberg Byen. Vi samler vores yndlingspåvirkninger og ingredienser fra vores oplevelser i Japan. I vores restaurant kan du vælge mellem to forskellige koncepter: – Izakaya er et afslappet setup, der serverer japansk inspireret comfort food parret med sake, øl, naturvin og cocktails. – Omakase som er japansk for “I leave it up to you”, serverer en 8-retters menu bestående af årstidens grønt og skaldyr.

Kōnā – Restauranter København

Kōnā

In our restaurant, you can choose between two different sittings;

Keywords: japansk restaurant carlsberg byen