Eventyrsport åbningstider

Her finder du Eventyrsports butikker

Damer · Herrer · Børn · Løb · Udstyr · Mærker · Outlet · Blog · Events · Kundeklub · Find butik og åbningstider. Ring til kundeservice 78789020.

Eventyrsport forhandler alle de kendte outdoor mærker som The North Face, Helly Hansen, Haglöfs, Teva og Didriksons. Vi lægger vægt på kvalitet og god service – og her får du altid fri fragt og gratis returforsendelse.

Østergade 8 – 8000 Aarhus C – Eventyrsport.dk

Eventyrsport Aarhus – Østergade 8 – 8000 Aarhus C

Så butikken er nem at komme til for dig, hvis du kommer udenbys fra. Kommer du …

I hjertet af Aarhus – få 100 meter fra strøget – finder du vores store outdoorbutik, som har alt, hvad du skal bruge for at komme på eventyr! 

Lige klos op ad butikken finder du et parkeringsanlæg og derudover stopper flere lokale busser lige foran butikken. Så butikken er nem at komme til for dig, hvis du kommer udenbys fra. Kommer du på cykel, finder du også cykelstativer lige ude foran butikken.

Butikken byder på flere spændende ting, som burde begejstre selv de mest kræsne outdoor entusiaster. Vi har bl.a. Aarhus’ bredeste udvalg inden for bukser til udelivet. Om du skal bruge et par praktiske rejsebukser til en storbyferie eller de helt hardcore trekkingsbukser, som er lavet til flere ugers vandring, så er du sikker på, at vi har et par bukser til dig.

Derudover har butikken også et bredt udvalg inden for beklædning til både hverdagen og ikke mindst et aktivt udeliv. Mangler du en sovepose til at holde dig varm eller en rygsæk, så finder du også et stort udvalg her i Aarhus.

Hvis du ikke finder lige det, du søger, så kan vores personale hjælpe dig med at skaffe varerne hjem via vores webshop, som har Danmarks største sortiment inden for løb og outdoor. Fragten er gratis, så længe det er til en butik eller til en pakkeshop. Vælger du levering til butikken, kan personalet guide dig i den rette pleje af dit produkt eller hjælpe med en evt. justering af din nye rygsæk.

Vi glæder os til at hjælpe dig ud på dit næste eventyr!

Eventyrsport København – Nørre Voldgade 9 – 1358 kbh. K

Eventyrsport, Nr. Voldgade 9, ligger lige ved Nørreport Station, …

Eventyrsport, Nr. Voldgade 9, ligger lige ved Nørreport Station, midt i København.

Der er betalingsparkering tæt på butikken og på Israels Plads. Du har derudover Metro, S-tog og busser lige ved Nørreport station overfor butikken.

Her er rigtig Københavner-stemning. Butikken består af to lejligheder i to plan, der er slået sammen, og derfor får du en intimitet, som du ikke finder andre steder.

Her tilbyder vi udstyr og beklædning til børn og voksne – om du skal en tur i de danske skove eller bestige Kilimanjaro, så kan vi hjælpe dig.

Du bliver taget godt imod af vores personale, som alle er passionerede friluftsentusiaster med masser af outdoor erfaring. Vi har altid din tur i centrum og er ærlige omkring produkter og bestræber os altid på, at give dig netop det, du har brug for, for at din tur bliver den bedste.

Er du medlem af vores kundeklub, vokser vi gerne dine Fjällräven G1000®-produkter for dig, og trænger dine sko eller støvler til lidt kærlighed, kan du aflevere dem (i rengjort stand) hos os. Så sørger vi for, at de får en ordentlig omgang voks, så de er klar til at modstå de strabadser, du måtte udsætte dem for.

Vi glæder os til at se dig og hjælpe dig ud på din næste tur.

Eventyrsport Aalborg SV – Nibevej 22c

Eventyrsport Aalborg SV – Nibevej 22c – 9200 Aalborg SV

På Nibevej i Aalborg SV finder du vores to etagers store outdoorbutik – en …

På Nibevej i Aalborg SV finder du vores to etagers store outdoorbutik – en oplevelse for enhver friluftsentusiast. Her er plads og ro til fordybelse i produkter og viden. Vi har gratis parkering lige bag butikken.

Udover beklædning, fodtøj og udstyr til udelivet, afholder butikken også foredrag. Spørg personalet for mere information eller orienter dig her (link til foredragssiden) omkring kommende foredrag.

Vores mål er at sende alle godt på tur, om du er nybegynder eller har været afsted flere gange, så står personalet klar til at rådgive og inspirere dig. Vi elsker nemlig at høre om alle de gode eventyr og bestræber os altid på, at give dig netop det, du har brug for, for at din tur bliver den bedste.

Har dit firma eller din forening brug for den gode pakkeløsning eller påklædning til arbejdet eller en specifik tur, står vi også klar til at hjælpe. Spørg personalet og du er godt i gang.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej med udstyr til friluftslivets hverdags- og ferieeventyr.

Vi ses i Eventyrsport Aalborg SV.

Eventyrsport Aalborg C – Budolfi Plads 1

Eventyrsport Aalborg C – Budolfi Plads 1 – 9000 Aalborg C

På hjørnet af Budolfi Plads – i smukke omgivelser lige over for kirken, …

På hjørnet af Budolfi Plads – i smukke omgivelser lige over for kirken, finder du vores løbe- outdoor og event butik i centrum af Aalborg. Der er masser af parkeringsmuligheder i og omkring Budolfi Plads.

Eventyrsport Aalborg C byder på strøgbutik, hvor alt det spændende grej, beklædning og fodtøj til dine hverdags- og ferieeventyr er fordelt på to etager.

Butikken i Aalborg C emmer af god stemning, og personalet er altid klar til at tage sig godt af dig, uanset om du er nybegynder, skal på din daglige cykeltur til arbejdet, træner op til at løbe maraton eller vil sove under åben himmel.

Vi hjælper også dit firma eller forening godt på vej med beklædning og udstyr, hvis dagligdagen foregår ude i det fri, eller du ønsker, dit personale har godt fodtøj til dagens mange skridt. Spørg i butikken, og vi vil hjælpe dig godt videre.

Vi glæder os til at sende dig godt afsted på dit eventyr.

Vi ses i Eventyrsport Aalborg C.

eventyrsport Silkeborg – Viborgvej 23

eventyrsport Silkeborg – Viborgvej 23 – 8600 Silkeborg

Silkeborg bliver kaldt Danmarks Outdoor Hovedstad, og derfor fortjener byen …

Silkeborg bliver kaldt Danmarks Outdoor Hovedstad, og derfor fortjener byen også en seriøs outdoor- og løbebutik. Det synes vi selv, at vi har fået skabt på Viborgvej. Butikken er 1100 m2, og på de kvadratmeter finder du alt, hvad du skal bruge inden for løb og outdoor til både voksne og børn.

Ude foran butikken kan du nemt parkere din bil gratis, og kommer du på cykel, har vi også cykelstativer lige klos op ad butikken.

Personalet står klar til at byde dig på en gratis kop kaffe eller kakao fra vores Eventbar, som du kan nyde, mens du går på opdagelse i vores forskellige afdelinger. Vi har nemlig alt, hvad du skal bruge, når du skal ud i den skønne natur i Silkeborg, uanset om du løber, cykler, vandrer eller sover under åben himmel. Så kig ind til os og find inspiration og det helt rigtige udstyr til dit næste eventyr.

Butikken i Silkeborg fører en række top-brands både inden for løb og outdoor. Du finder bl.a. Fjällräven, Haglöfs, Adidas, New Balance og Fusion. I butikken kan du også blive introduceret til rigtig mange andre fede mærker, som du (måske) ikke kender endnu.

I Eventyrsport er alt personalet uddannet i at vejlede i vores produkter, så hvis der er det mindste, du er tvivl om, eller som du har spørgsmål til, så skal du ikke holde dig tilbage med at spørge personalet. De elsker nemlig at få folk ud i naturen med det rette udstyr, så det bliver en god oplevelse!

Vi ses på Viborgvej.

Østre Gjesingvej 1 – 6715 Esbjerg N – Eventyrsport.dk

Eventyrsport Esbjerg – Østre Gjesingvej 1 – 6715 Esbjerg N

Parkering er ikke noget, du skal spekulere på, når du besøger vores butik i …

Parkering er ikke noget, du skal spekulere på, når du besøger vores butik i Esbjerg. Det foregår lige ude foran døren og er ganske gratis. Vi har flyttet butikken fra Kongensgade til Østre Gjesingvej for at gøre plads til Esbjergs største udvalg indenfor løb. Men bare rolig du finder stadig det samme store udvalg inden for outdoor. Vi har bare samlet alt inden for bevægelse i naturen med både høj og lav puls.

Butikken er inspirerende indrettet med en masse afdelinger, hvor du kan gå på opdagelse. Det er derfor nemt for dig at finde netop det, du skal bruge til dit næste eventyr, hvad enten det er på den daglige cykeltur, gåturen med hunden, løbeturen eller det helt store eventyr langt ude i vildnisset.

Udover vores store løbeafdeling har vi også Esbjergs største udvalg inden for outdoorbukser, hvor vi fører en række topbrands. Her finder du blandt andet Fjällräven, Haglöfs, Lundhags og Helly Hansen. Personalet hjælper dig meget gerne med at finde den helt rette model, så tag endelig fat i os. Husk også at vi tilbyder prisgaranti, så finder du det samme produkt billigere på en dansk hjemmeside, så matcher vi prisen. Du kan derfor være sikker på, at vi altid har skarpe priser.

Hvis du eller din forening har behov for en firmaaftale, eller gerne vil holde en klubaften i vores butik, så er dette også muligt. Vores lokaler kan nemt indrettes til foredrag, og vi har flere samarbejdspartnere, der gerne vil holde oplæg for jer.

Besøg Eventyrsport Esbjerg – så er du et skridt tættere på dit næste eventyr.

Eventyrsport Frederiksberg – Falkoner Alle 21-23, 3. butiksplan

Eventyrsport Frederiksberg – Falkoner Alle 21-23, 3. butiksplan – 2000 Frederiksberg

To navigate, press the arrow keys. … Butikken ligger i Frederiksberg Centeret på …

Butikken ligger i Frederiksberg Centeret på Plan 3 i hjørnet. Det er en butik, som er nem at komme til med betalingsparkering på taget af centeret og en metrostation i kælderen.

Vi står klar til at byde dig velkommen i inspirerende omgivelser, hvor vi har trukket nogle af naturens elementer med indenfor. Vores mål er at sende alle godt på tur. Uanset om du er nybegynder eller har været afsted flere gange, så står personalet klar til at rådgive og inspirere dig.

Nyd en gratis kop kaffe eller kakao fra vores Eventbar og gå på opdagelse i vores butik.

I butikken kan du finde et stort og bredt outdoor-sortiment til damer, herrer og børn. Udover at hjælpe dig med beklædning, fodtøj og udstyr til udelivet, afholder butikken også foredrag.

Er du medlem af vores kundeklub, vokser vi gerne dine Fjällräven G1000®-produkterfor dig, og trænger dine sko eller støvler til lidt kærlighed, kan du aflevere dem (i rengjort stand) hos os. Så sørger vi for, at de får en ordentlig omgang voks, så de er klar til at modstå de strabadser, du måtte udsætte dem for.

Vores mål er at sende alle godt på tur. Uanset om du er nybegynder eller har været afsted flere gange, så står personalet klar til at rådgive og inspirere dig. Vi elsker nemlig at høre om alle de gode eventyr og bestræber os altid på at give dig netop det, du har brug for, for at din tur bliver den bedste.

Vi glæder os til at se dig og snakke om din tur over en kop kaffe.

Eventyrsport Horsens – Grønlandsvej 3B

Eventyrsport Horsens – Grønlandsvej 3B – 8700 Horsens

Med parkering lige udenfor døren på Grønlandsvej i Horsens finder du …

Med parkering lige udenfor døren på Grønlandsvej i Horsens finder du Eventyrsports store flotte løbe-outdoor- og eventbutik.

Vi står klar til at byde dig velkommen i de inspirerende omgivelser, hvor vi har trukket nogle af naturens elementer med indenfor. I Horsens begejstres vi over grej, beklædning og andet udstyr til alle oplevelser i smuk natur – om du løber, cykler, vandrer eller sover under åben himmel, så kig ind til os og find inspiration og det helt rigtige udstyr til dit, familiens og firmaets eventyr.

Mens du kigger på varer og får kompetent rådgivning af vores veloplagte personale, kan du nyde en kop friskbrygget kaffe eller kakao fra vores eventbar. Eventbaren finder du centralt i butikken – her kan du også orientere dig om kommende lokale foredrag, hæsblæsende løb og hyggelige hikes i samarbejde med Eventyrsport Event.

Har din arbejdsplads brug for beklædning eller andet lækkert udstyr til Danmarks til tider udfordrende vejr, er vi også klar til at hjælpe med større leveringer via vores B2B-afdeling. Spørg i butikken, og vi vil hjælpe dig videre.

Missionen er at sende dig godt afsted på tur, både med den tunge rygsæk og med de lette løbesko.

Vi glæder os til at høre om dine eventyr og drømme. Vi ses i Eventyrsport Horsens.

Keywords: eventyrsport åbningstider