Danløn app

Danløn App

I Danløn appen kan dine medarbejdere se deres lønsedler, opdatere stamdata og registrere udlæg, kørsel og fravær, som bliver overført direkte til Danløn. Og med …

Danløn app – lad medarbejderne klare registreringerne

Danløn app: Dit gratis værktøj til effektiv løn. Hvis dine medarbejdere endnu ikke bruger Danløn appen, er det ikke for sent. Gør appen til en aktiv del af …

Spar tid og penge ved at lade medarbejderne registrere selv i Danløns gratis app. Via appen har medarbejderen altid adgang til sine lønsedler i en ny og overskuelig form – det er ren win win.

Få dine medarbejdere til at bruge Danløn appen

Danløn er mange virksomheders foretrukne lønsystem. Det er der flere gode grunde til, men noget af det vi hører allermest er, at det er nemt og billigt.

Savner du effektivitet i din lønadministration? Få dine medarbejdere til at bruge Danløn appen og lad dem registrere timer, kørsel og udlæg via appen.

Danløn – Apps i Google Play

I Danløn app’en har du altid din lønseddel ved hånden. Her kan du se din nyeste lønseddel og alle lønsedler for det seneste år.

Danløn er et lønsystem, som betjenes via internettet.

Danløn i App Store

Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Danløn. Download Danløn and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch.

Danløn on the App Store

Ved at koble Danløn til, kan de derudover få direkte overblik over deres lønsedler i Danløns medarbejder-app. Virksomheden undgår dobbeltarbejde, har fuldt …

Integration til Danløn – TimeLog

Integration til Danløn

Kontroller at det korrekte aftalenummer er vist og klik derefter på Tilføj app-knappen. Du har nu oprettet en forbindelse mellem Danløn og e-conomic.

Spar tid på lønadministrationen og undgå dobbeltarbejde med Danløn-integrationen til TimeLog.

guide til opsætning af Danløn i e-conomic

Danløn – guide til opsætning af Danløn i e-conomic

Er du enig i den 4-stjernede bedømmelse af Danløn? … Danløn Anmeldelser … registrere tid, kørsel, fravær og håndtere bilag direkte i Danløn app’en.

Denne guide vejleder til, hvordan du forbinder Danløn med e-conomic, både for internal aftaler og almindelige aftaler, så du kan få lønposteringerne over i e-conomic.

Anmeldelser af Danløn – Trustpilot

Keywords: danløn app